Reiseblogg

Mot Sunnmøre

Vi tenkte å bli i Rørvik et par dager, men havnen var overfylt og lite fristende å gå inn i, så vi la oss for anker i en fin vik øst for havnen. Været den nærmeste tiden så ikke bra ut i disse områdene så vi tok en avgjørelse om å gå ned mot Sunnmøre for å få litt tid med Randis familie før hennes ferie var over. Det ble en fin stopp på Storfosna, en øy som ligger mellom Hitra og Ørlandet. Her har blandt annet Kong Sverre bodd på Storfosen gods som kan vise til drift helt tilbake til år 600!!

Atmosferen der ute var slik vi liker så godt, og bare øyer kan ha. Det ble sykkelturer i øst og vest, og stopp på den lokale landhandelen for å spise is. Astrid likte disse pausene best :-)

Trondheimsleia stod for tur og kursen ble l ssatt for Kristiansund. Jeg hadde tenkt å overraske Astrid med å gå hele veien ned til Ørsta og søskenbarna der, den natten. Hustadvika var grei å ha med å gjøre, så da jeg vekket Astrid på vei inn Ørstafjorden etter 157 nautiske mil var hun slett ikke sein om å komme seg opp. Bestemor og Bestefar hadde fått hint om vår ankomst, og sto på moloen og vinket når vi kom. Veldig trivelig gjensyn. Her blir vi bestandig godt motatt med god mat, omsorg og kjempetrivelige sammenkomster. Jeg kikket stadig på værvarslene for Stadt, og de var ikke fine for den dagen vi skulle gå og fremover (stormvarsel). Jeg måtte ta den tunge avgjørelsen å reise to dager før vi hadde tenkt. Spesielt dumt var det da Hilde hadde bursdag som jeg ikke fikk vært med på, men det ble minst en ekstra kos ved avreiseVill

Astrid ble igjen for bursdag og en tur til akvariet i Ålesund, snille onkler og tanter!! Randi var veldig fornøyd med å få med seg bryllupet til søskenbarnet sitt i Ålesund lørdag. Hun tar fly fra Hovden på søndag. Jeg har dratt sørover og ligger i Florø i kjempe(vått) vær og venter på  Astrid som kommer med kjempesnille besteforeldre hit med bil i morra.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:04
Min forside har mottatt 2
12.05 | 18:37
Astrid sin side 2016 har mottatt 6
03.08 | 22:28
Foto langtur 2013/14 har mottatt 2
25.07 | 15:58
Foto langtur 2013/14 har mottatt 3
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE