Velkommen

Hei og velkommen til gjesteboka vår.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av jarle, 4. sep, 2018
Flotte bilder fra Nord Norge!
E-post:
Skrevet av eva, 5. jul, 2016
Så otroligt vackra bilder... Känner nu att vi absolut måste ägna sommaren 2018 till att segla i Nordnorge innan vi säljer Tacoma.
Fortsatt god tur! Kramar till er alla!!
E-post:
Skrevet av Harald, 4. jul, 2014
Velkommen hjem TNG! Godt å vite at dere er trygt tilbake. "NB! husk at det er røde og hvite staker etter passering av første sluse" Ellers blir det sikkert godt å komme hjem til plenklipping ol.
Skrevet av Sylvi, 2. jul, 2014
rettelse: folk og dyr ønskes velkommen tilbake, (ellers blir det vel kanskje litt feil)
Skrevet av Sylvi Nesse, 2. jul, 2014
Supert jobbet - velkommen tilbake til folk og dyr og god sommer videre.
Skrevet av sissel , 2. jul, 2014
Vælkømmen te gamlelandet!
Skrevet av Per Håvard, 30. jun, 2014
God tur over Nordsjøen! Vi hadde kanskje tenkt vi skulle sett dere på Sørlandet på vei hjem, men kursen ble satt for Skagen før dere kom over. Her i Skagen er det stinn brakke. Tipper det blir spesielt å gå opp Blodspreng og over Bråfjorden etter et års seilas. Fortsatt god sommer!
Skrevet av Sissel, 28. jun, 2014
AIS er en fantastisk oppfinnelse..he he, ser dere har fire sluseporter igjen før Nordsjøen ligger foran baugen.... Da er det vær og vind som bestemmer videre framdrift. God tur videre, gleder oss innmari til å se dere alle fire!
Skrevet av Silje S Christoffersen, 25. jun, 2014
Gleder oss til å se dere igjen :)
Skrevet av Sissel, 21. jun, 2014
Hei på dere! Vi feirer st.Hans på hytta i år. Lurer fælt på om sommeren er over for i år. 😳 Leste akkurat siste oppdatering på bloggen og det gleder oss stort å lese "fremdriftsrapporten" (driver med det på jobben også, er tross alt planlegger) 😄 Håper vær og vind er på deres side så dere ikke må ligge i lange tider å vente. Klem fra Lognvik 💞
Skrevet av Irene, 18. jun, 2014
<3
E-post:
Skrevet av Lars, 17. jun, 2014
Hej på er! Skönt att höra att ni klarat av Atlanten nu -bra gjort! Vi har nu gått på kanaler och små sjöar upp mot Amsterdam! Vi gick genom Amsterdams centrum (18 broar o 2 slussar) på natten- jättevackert! Så shopping igår och idag bär det norrut upp mot Isselmeer!
Kram från Ida Jesper Therese o Lars
Lycka till med sista biten hem
Skrevet av Sissel, 16. jun, 2014
Se der ja... Kan ikke være langt unna land i sikte nå. Fant dere iallfall på Marine Traffic 7,1 knop med stø kurs for Irland. Guri som jeg gleder meg til å se dere igjen.
Skrevet av Lars, 2. jun, 2014
Grattis till er sista atlantkryssning! Ni är fantastiskt tuffa! Kul att få se Bliss fina film från er översegling!
Håller tummarna att vi ses i Holland eller Tyskland om ett par veckor. Vi flyger ned nästa fredag och mönstrar ombord på vår nya "Elisabeth". Hade varit så kul å följt er hem sista biten. ''Här en liten bild av vår blivande båt" Lycka till med sista benet hem så skall vi försöka få kontakt med er när ni närmar er Europa!
Många Kramar från Ida Jesper Therèse o Lars
Skall bli kul att snart få träffa er igen!
Skrevet av Sara, 30. mai, 2014
Hej på er! Tack för hälsning på vår sida. Roligt att höra av er och kul att ni följer oss. Vi har det bra här i Söderhavet! Så synd vi inte fick tillfälle att ses igen. Hoppas ni haft ett härligt år och att resten av resan går fint. Soffie saknar Astrid och Melis, hon har inte hittat några nya kompisar så morrhåren på henne har fallit lite neråt. Ha det så bra och hälsa Eira om ni ser dem! Många kramar från Magnus och Sara
E-post:
Hjemmeside:
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE