Blogginnlegg tur/retur Karibia

Cork

Nå har vi vært en tur i Kinsale for å planlegge overfarten til Spania. Vi hadde tenkt å fylle tankene våre med diesel der, slik at vi kunne gå en del for motor om det blir lite vind. Det viste seg at ingen av dieselpumpene der virket (ganske utrolig midt i juli), så diesel ble det ikke noe av der. Vi hadde en veldig trist opplevelse også dagen etter vi kom. En fransk båt som lå bak oss med tre veldig trivelige karer i, fikk ødelagt båten sin veldig da de skulle gå. Strømmen mot brygga var sterk og de fikk den ene wieren til masten huket fast i ankeret på en stor amerikansk motorbåt som lå ved brygga. Dette resulterte i at masten brakk på to steder, og kom deisende ned i dekk. Skipperen hadde englevakt da den 20 meter høye(40 fots båt) masten landet centimetere fra hodet hans. Det var utrolig trist å se på, og vi hadde vondt av dem i flere timer etterpå. Jeg dro bort for å snakke med dem og tilby hjelp, da var de kommet over det verste sjokket og var glad ingen ble skadd.

En stund etter kom tollere ombord, det var bare en trivelig ung herreman som spurte litt om hvor vi kom fra og hadde vert. Og om vi hadde sprit og sigaretter om bord, jeg svarte at vi skulle gjerne hatt mer enn det vi har, da gliste han bare og ønsket oss god tur videre. Melis fikk beskjed om å ligge helt stille:-)

I dag har vi gått til Cork for å fylle diesel og få gjensyn med den hyggelige svenske båten "Tacoma" fra Gøteborg. Vi ligger nå i verdens eldste yacht clubb utenfor Cork, veldig fine omgivelser. Håper på å starte på turen over Biscaya i løpet av helgen. Gleder oss til Spania og Portugal selv om været her om dagen er upåklagelig.

mvh TNN Gjengen

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:04
Min forside har mottatt 2
12.05 | 18:37
Astrid sin side 2016 har mottatt 6
03.08 | 22:28
Foto langtur 2013/14 har mottatt 2
25.07 | 15:58
Foto langtur 2013/14 har mottatt 3
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE