Blogginnlegg tur/retur Karibia

Forsatt Crosshaven Cork

Været i Atlanterhavet er ikke helt det beste for overfart til Spania om dagen. Værvarslene melder sørlige vinder og mye vind rett i mot i slutten av uken, så vi blir nok her noen dager til. Kan se ut som det blir muligheter over helgen. Ser ut som det fine været i nord gjør at lavtrykkene slipper lettere inn i mellom høytrykket rett sørvest for oss. Veldig bra at det er fint vær hjemme også om dagen, det er vel fortjent etter de dårlige sommerene som vi har hatt. Vi tar ventingen som en liten "ferie" fra seilingen, og nyter rolige dager med småpusling og samvær med andre båter på tur. I tillegg til det trivelige paret i "Tacoma" med Eva og Anders, kom det en Norsk båt fra Stavanger. Det var Ragnhild og Lars Martin som vi hadde en veldig hyggelig kveld med i cockpiten. Astrid har skole om dagen, mamma er lærer og pappa har fått opgave å være rektor og vikar lærer. (Astrid syntes ikke jeg ligna så på Jonny da, men det fikk gå til nødSmiler stort)

Været har snudd litt nå i går og i dag, litt gråere og noe yr, men forsatt ganske varmt.

Det blei litt dramatikk her også, da en nederlansk båt skulle gå på natten. Strømmen setter ganske sterkt igjennom marinaen ved visse tidspunkt mellom flo og fjære, helt opp i 6 knop på det verste, så da må man passe på. Randi våknet av en del høylytte komandoer og stygge lyder fra glassfiberlaminat og metall i mot hverandre. (vi var ikke innblandet, heldigvis!) Det viste seg at den hadde mistet kontrollen, av en eller annen grunn, og bakket inn i to andre båter som fikk en del skader på baug og hekk.

Ellers er alt vel,vi får gjort litt av de tingene vi ikke rakk å gjøre med båten før vi dro hjemmefra. Begynner å komme inn i "langtur-tralten" etter hvert (dvs: ikke gjøre mere enn en ting om dagenSmiler stort) Det blei to ting i går, så da har jeg faktisk en fridag til gode,- blir litt som hjemme, at en kan "jobbe inn " liksomSmiler. Nå får jeg tid til å gjøre litt igjen, så blir det mere "fri" siden!

skip o`hoy

(bildet viser en hegre som satte seg på en stolpe ved siden av båten, ved høyvann er bryggene nesten ved toppen av stolpene!)

Mvh Finn

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:04
Min forside har mottatt 2
12.05 | 18:37
Astrid sin side 2016 har mottatt 6
03.08 | 22:28
Foto langtur 2013/14 har mottatt 2
25.07 | 15:58
Foto langtur 2013/14 har mottatt 3
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE