Blogginnlegg tur/retur Karibia

Mogan, Gran Canaria

Solen ligger som en glødende ildkule på horisonten, vi sitter godt tilbakelent med hver vår ”sundowner”(longdrink). Det halvmåneformede svømmebassenget to etasjer under oss lyser magisk i skumringen, noen seilbåter dupper fornøyde i bukten nedenfor. Jeg ser bort på Randi og sier ”der hadde det vært fint å ligge for anker”. Hun nikker og smiler. Det er Desember for halvannet år siden. Vi har rømt fra kulde og snø hjemme i Norge og sitter på hotellet og ser utover havet ved Port Mogan på Gran Canaria. Nå har vi selv droppet anker i bukta nedenfor hotellet vi lå på, etter å ha seilt helt fra Norge, det føles fint. Astrid er allerede i vannet og tar det siste badet for dagen i det solen går ned.

 

Vi har hatt et fint opphold de dagene vi har vært på Tenerife. To dager leide vi bil og så oss omkring på den spektakulære nordenden av øya som er frodig og fin. Veiene er ganske interessante å kjøre når en ikke har tatt i bil på en stund. Veldig overgang fra 5 knop til 80 km i timen (he he) Litt badeliv ble det også tid til.

Turen over hit var veldig behagelig med speilblankt hav, og minst 30 grader med sol. Vi måtte stoppe for å avkjøle oss noen ganger. Vi så flere havskilpadder som lå og solte seg i overflaten, det virket som de sov. Når vi kjørte bortom, våknet de og svømte ned i dypet. En flokk med hvaler så vi også..

 

Nå blir det videre til Puerto Rico hvor vi får familie på besøk, det gleder vi oss til.

Finn

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:04
Min forside har mottatt 2
12.05 | 18:37
Astrid sin side 2016 har mottatt 6
03.08 | 22:28
Foto langtur 2013/14 har mottatt 2
25.07 | 15:58
Foto langtur 2013/14 har mottatt 3
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE