Blogginnlegg tur/retur Karibia

Jomfruøyene

Ja, som dere ser av bildene ble de første ukene her flotte opplevelser sammen med Bliss og Catara. De hadde det begge litt mer travelt enn oss, fordi de ville oppleve USA sine jomfruøyer (USVI) også. Mens vi har slått det helt fra oss pga hamsteren ombord. Vi er redd for å skape panikk i USA ved å prøve å ta med skumle Melis over grensenRødmer 

Det var veldig moro å dykke på skipsvraket til RMS Rhone. Og det var et stort øyeblikk å se lille Sofie ta et perfekt dykk helt ned til vraket på 6 meters dyp, for så å stige fint opp igjen. Dette var første, men ikke siste gang hun dykket så dypt. I hulene i fjellveggen på Peter Island fikk veggene fantastiske farger når lyset sto inn åpningen. Kanll orange og lilla anemoner dekte veggene. Ryktene skal ha det til at det ligger en gullskatt gjemt i disse grottene, men vi fant ingenting. Bortsett fra stimer av rare fisker, og enda rarere stimer av amerikanere med dykermaske, snorkel og redningsvest! -alle i samme farge så de skulle kjenne igjen stimen sin! Det ble nesten fristende å filme dem i steden for Docyorfish og Glassy Sweeper. De kavet seg bortover med masse skrik og skrål og så ikke flaue ut engang når våre barn svømte under dem og forbi dem så lett som bare det. Og jentene i Catara er virkelig gode i fridykking! 

Men nå har vi sagt et tungt farvell med Catara, som løfter båten på et frakteskip (St Thomas-Plymouth), med litt flaks ser vi dem igjen på slutten av turen. Og  et "på gjensyn snart" med Bliss, de kommer snart tilbake til BVI og vi seiler nok sammen hjem. Vi har konsentrert oss om å få båten klar for den lange hjemturen.  Noen småting er det som skal byttes og forsterkes, Finn har sydd forsterkninger på kalesja og hviler fingrene litt nå, før han gyver løs på storseilet. Astrid og jeg gjør et skippertak på skolearbeidet, og håper vi kan pakke vekk de fleste skolebøkene før hjemturen. Vi har aldri klart å få noe greie på skoledagene under seilasene. Men nå ligger vi godt an til å kunne ta fri fra skolen på hjemturen.

 

De siste dagene har det vært en del vind og svell -igjen. Da blir vannet uklart, så det er ikke like moro å snorkle. Men vi koser oss på stranden hver ettermiddag sammen med andre seilere. De siste dagene har vi vært sammen med en båt fra Cape-Town som har jenta Tamar 9 år ombord. Det er veldig bra for oss alle å få praktiser engelsken vår litt mer enn bare på butikken. Og i går traff vi en svensk båt med ei jente på 10 år og en gutt på 7 år ombord. Den svenske båten skal også samme ruten som oss hjem i år.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:04
Min forside har mottatt 2
12.05 | 18:37
Astrid sin side 2016 har mottatt 6
03.08 | 22:28
Foto langtur 2013/14 har mottatt 2
25.07 | 15:58
Foto langtur 2013/14 har mottatt 3
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE