Mot Helgeland 2016

Sunnmøre

Turen opp vestlandet gikk uten noen form for dramatikk. Det var lite seilvind, og den vinden som var var rett imot (litt tåke ble det her og). Før jeg dro på denne turen var jeg jo klar over at vinden står veldig mye nord og nord øst på denne tiden av året, så det er ikke noen overraskelse at det blir mye motorgange. En får bare ha godt med diesel ombord, å håpe på at motvinden ikke blir for hard. Selv i de lange fjordene kan bølgene bli slitsomme når vinden runder 6-7 m/sek.

Ligger i skrivende stund i Ålesund etter å ha vært innom Randi sin familie i Ørsta, Volda og Ålesund. Her blir man godt mottatt som alltid, med god mat og kaffe med "noko attåt". Veldig trivelig gjennsyn. Tid til en fisketur med svoger ble det også, nydelig blankrøye til til lunch i går.

Nå forsetter turen mot trøndelags kysten. Der er det noen gode venner i Båten "Catara" som vi ble kjent med på turen til Karibia, og har holdt kontakt med siden som jeg håper er hjemme når vi kommer forbi.

Nord øst vinden ser ut til å holde seg bra forsatt så vi får nok ikke så mye gratis de neste dagene heller, opp i liten kuling å vel så det. Ser ut som det blir mindre vind når vi kommer litt lengere nord. 

Var å kjøpte meg ny fiskestang her om dagen, så nå håper jeg på fisk til middagVinker

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:04
Min forside har mottatt 2
12.05 | 18:37
Astrid sin side 2016 har mottatt 6
03.08 | 22:28
Foto langtur 2013/14 har mottatt 2
25.07 | 15:58
Foto langtur 2013/14 har mottatt 3
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE