Mot Helgeland 2016

Brønnøysund

Da var vi over i Nordland. En nydelig tur i fra Rørvik og hit. Flatt hav og sol, kjølig men varmt å godt i sola om man er i le for vinden. Det er langt å seile opp hit,  flere ganger på turen har jeg tenkt på om det er verdt å bruke så mye tid for å komme hit, men når fjellene "De syv søstre" dukker opp i horisonten foran en knall blå himmel,pluss fjellene og landskapetsom skrider frem. Torsken som biter villig, da er jeg ikke lenger i tvil om at det var riktig å ta turen. Nordland er kansje den vakreste kyst linjen som finnes, med alle sine tusener av øyer og spektakulære fjell formasjoner. Havørn er det mye av her, den blir en aldri lei av å se på der den enten seiler majestetisk over oss , eller sitter på en fjellknaus å skuer utover riket sitt der den er øverst i næringskjeden. Ingen finder å være redd for. 

Spessielt i båt er nok denne kystlinjen veldig flott å færdes, da den har så mange ankrings muligheter og små "vær" som ligger tett i tett som er artige å besøke med sine særegne historier i fra fortida. 

Kom en seiler inn her i går som jeg synes synd på. Han hadde seilt helt opp hit i fra østlandet for å nyte kysten her nå de neste uker, men hadde fått problemer med gearet til motoren i båten å måtte sette nesa hjemover. Vi har vært heldige så langt å ikke hatt problemer med båten. Krysser armer og bein for at det forsetter slik. Smiler stort

Lurer litt på å gå ut til Ylvingen å ta en middag på "Himmelblå" i morra. Det er bare en drøy time nord vestover herfra, vært artig å se det i virkeligheten der tv serien ble spilt inn.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:04
Min forside har mottatt 2
12.05 | 18:37
Astrid sin side 2016 har mottatt 6
03.08 | 22:28
Foto langtur 2013/14 har mottatt 2
25.07 | 15:58
Foto langtur 2013/14 har mottatt 3
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE